Проектът за ремонт на стадион Бончук в Дупница е одобрен,

...
 Проектът за ремонт на стадион Бончук в Дупница е одобрен,
Коментари Харесай

Планът за реконструнструкция на стадион Бончук е одобрен

 Проектът за ремонт на стадион " Бончук " в Дупница е утвърден, твърди largoto.bg. Проектът е на обща стойност 2 400 000 лева и включва цялостна реорганизация на спортното оборудване.

В най-кратки срокове трябва да се изготви тръжната документи и да се избере компания реализатор. Това ще би трябвало да направи Община Дупница, чиято благосъстоятелност е стадион " Бончук ". Проектът включва повсеместен ремонт на оборудването. Предвижда се замяна на терена, с създаване на дренаж и поливна система. Ремонт на съблекални, съдийска стая и други пространства.

Предвижда се и ремонт на козирката, която също е компрометирана. Ще се ремонтира и самата " чашка " на стадиона, пистата, както ще бъдат сложени и нови седалки. Ако процедурите вървят в период, може да се наложи тимът на Марек да доиграе шампионата на Втора лига в различен град.

" Всичко е въпрос на процедури и периоди. Но евентуално Марек ще изиграе някои от мачовете си от това състезание на различен стадион, с цел да стартира ремонтът на " Бончук ". Сега топката е в полето на Общината ", разясниха осведомени с плана.
 Марек със звездно попълнение
Марек със звездно попълнение

Клубът от Втора лига притегли Божидар Васев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР